Kapcsolat
Kapcsolat

Villanyszerelés

A villanyszerelés fokozott szakértelmet igényel, ezért kiemelten fontos, hogy megbízható és képzett villanyszerelőt válasszon!

A modernkori energiafogyasztás mértékének jelentős növekedésével az elektromos hálózatok is egyre nagyobb terhelésnek vannak kitéve. A mind nagyobb hatékonysággal működő berendezéseink üzemeltetése nagyobb energia felvétellel jár, melyek biztonságos üzemét a kiépített elektromos hálózatnak megbízhatóan kell biztosítania. Ehhez nyújtunk most szakértő kezeket. Az ön dolga csupán meghatározni: milyen berendezéseket kíván üzemeltetni.

 

VILLANYSZERELÉS, FESZÜLTSÉGMENTESEN

Csapatunk a lakásfelújítás szakértőjeként a villanyszerelés területén is előre kialakított ütemterv alapján dolgozik és a feszültség kezelését csak és kizárólag képzett és sokat látott szakembereire bízza. Keressen fel minket, és mi megtaláljuk önnek azt a biztonságos mégis költséghatékony megoldást, mellyel a lehető legtakarékosabban tudja majd üzemeltetni otthona villamoshálózatát.

Felújítjuk a meglévő hálózatot, kicseréljük az elöregedett, balesetveszélyes vezetékeket és kötéseket, kiépítjük az új fogyasztók energiaellátását. Ehhez csupán annyi segítséget kérünk a megrendelőtől, hogy meghatározza a kapcsolók, dugaljak, és elektromos berendezések helyét.

 

VILLANYSZERELÉS, GYORSAN, HATÉKONYAN

A lakásfelújítás során a villanyszerelés ill. villamos hálózat felújítás kivitelezését két fázisban valósítjuk meg. Az első fázisban alternatívan – egyrészt igény szerint, másrészt az épület jellegének és állagának megfelelően – a régi vezetékek cseréjével vagy a mai kritériumoknak megfelelő falba épített bergmanncsövezéssel alakítjuk ki. Igény szerint kiépítjük a három fázissal üzemelő berendezések energiaellátását. A kötődobozokban modern, biztonságos kötéseket alkalmazunk, melyek nagymértékben meggyorsítják a szerelési munkálatokat is. A kábeleket, vezetékeket mechanikai védelemmel látjuk el. A villanyszerelés ezen fázisában ha szükséges vésünk és gipszelünk, míg a második fázisban szerelvényezünk, azaz felszereljük és bekötjük a dugaljakat, kapcsolókat, lámpatesteket és az egyéb, fix bekötésű fogyasztókat.

 

VILLANYSZERELÉS, TERVEZZÜNK ELŐRELÁTÓAN

A villamos hálózatot alakítsuk ki úgy, hogy egy esetleges bővítés a jövőben ne okozzon nehézséget és jelentsen plusz költséget. Az elektromos hálózat kiépítése során lényegesen egyszerűbb feladat egy-egy plusz kábel behúzása a riasztó-, kamera-, tűzjelző- és füstérzékelő rendszerek későbbi telepítéséhez, Ezzel elkerülhetjük az expand utómunkálatokat és az ezzel együtt járó plusz költségeket, szervezést, időt, és energiát. Telepítsük a koax, internet és optikai kábeleket előre látóan, hiszen előbb vagy utóbb mindennek eljön az ideje.

 

VILLANYSZERELÉS, AZ OTTHON HANGUALATÁÉRT

Egyre több ügyfelünk igényli, hogy a lakberendezés terén szerzett tapasztalatainkat kamatoztatva tanácsokkal, ötletekkel lássuk el a világítás megtervezésekor, mely külön öröm számunkra. BLOXX nem csak generálkivitelező de kreatív és alkotni vágyó szakemberek munkaközössége is. Lakások helyett stílusos, meleg otthonokat alkotunk, ahol a villanyszerelés és gipszkartonozás eredményeképpen egyedi és varázslatos tereket hozunk létre.

Keressen minket bizalommal, mondja el: milyen hangulatot szeretne teremteni és mi megvalósítjuk az esztétikus és biztonságos villamoshálózatot.