Kapcsolat
Kapcsolat

Rólunk mondták

Számtalan elégedett ügyfélnek segítettünk már, hogy a lakásfelújítás számukra se legyen egy feneketlen pénznyelő és rémálom. Tekintse meg referenciáinkat és olvassa el az elégedett ügyfeleink véleményét.

„Kanadában élek és a körülmények úgy hozták, hogy 78 éves anyukámnak költöznie kellet a lakásból ahol lakot ,mert az önkormányzatnak más tervei voltak a házzal ahol anyukám élt.

Az intézéssel megbízott ügyvéd úr tol kaptam a cég nevét és amikor felhívtuk a vállalatot szinte azonnal kézbe vették az általunk megvásárolt lakás felmérését és párnapon belül adtak egy elfogatható árajánlatot idő intervallummal együtt, hogy pontosan mit csinálnak és mikorra,kicsit meg is lepődtem .Azonnal haza utaztam Magyarországra és azt a romhalmaz lakást együtt átnéztük és a megállapodás szerinti munkákban megállapodtunk. Sajnos nekem vissza kellet utaznom Kanadába így teljesen rajuk maradt minden és a 78 éves édesanyámra amit mondanom sem kell ,hogy számára ez milyen izgalommal és feszültséggel járt... Határidőre kifogástalan állapotot teremtettek abból a romhalmazból amit átkellet alakítaniuk, szinte hihetetlen ,hogy mindent milyen csodálatosan megcsináltak,arról nem beszélve ,hogy édesanyámnak milyen örömet szereztek .Ennél nagyobb ajándékkal nem tudtam volna édesanyámat megajándékozni, nem tudom így levélben azt a boldogságot leírni amit ez az építőipari cég ma Magyarországon megcsinált, HÁT MÉG ILYEN IS LÉTEZIK MA MAGYARORSZÁGON? Hát igen létezik. KÖSZÖNÖM! ”
Horváth János
„Kedves Lajos!
Köszönöm a precíz, pontos lakásfelújítási munkát, amit nálam végeztetek. Sikerült ebből a lelakott lakásból egy csodálatos otthont megvalósítani, amit szívemből köszönök Neked és csapatodnak. További szép napot kívánok!”
János
„A SZUPER CSIPET CSAPAT!
Megdőlt a mondás, miszerint sz....-ból várat nem lehet csinálni! De igen, csak egy jó csapat pénz és elképzelés kell hozzá. Vettem egy lepukkant lakást és a felújítás után otthon lett belőle - az én palotám! Hálás köszönet az odaadó lelkes segítőkész munkájukért, és további minden jót kívánok. T. Anikó”
T. Anikó
„Bontás, gipszkarton, burkolás, tapétázás, szobafestés. És ha tudnám, hogy hogyan hívják a többi dolgot, akkor azt is leírnám de nem tudom, így csak annyit: az egész lakásomat felújították. Gyorsan, reális áron, szépen. Köszönöm!”
Ladányi G.
„A nagypapámnál régi ablakok voltak és a rossz szigetelés miatt lecseréltettük azokat. A szakemberek –az utómunkákkal együtt- két nap alatt végeztek. Nagyon szépen sikerült.”
Márta
„Beköltözésünk előtt, az újonnan vásárolt lakásunkat a mi családunk ízlése szerint terveztük meg és így bíztunk meg a BLOXX-ot. A bútorhoz illeszkedő színeket kikeverték, sőt még boltíveket is készítettek számunkra.”
Zsoli
„4-5 évente szeretem felújítani a lakásomat, hogy modernebb és változatosabb legyen. Most már a második lakásfelújításon vagyok túl a BLOXX csapatával eddig mindig hoztak valami újat, valami szépet. Élettel teli színek és fantáziadús kiegészítők. A szobákban a színeket elválasztó bordűrök az új stílust, a derűséget és a hangulatot fokozzák.”
Tamás (doka9@freemail.hu)
„Az egyik barátom ajánlotta a BLOXX csapatát, mikor a kedvesemmel fel akartuk újítani a lakást. Megbeszéltünk egy találkozót. Kijött hozzánk egy szakember, felmérte a helyszínt, majd néhány nap múlva kaptam egy árajánlatot. Még azt is leírta, hogy milyen típusú ragasztót fognak használni a csempékhez és hogy az mennyi be fog kerülni. Akinek ilyen alaposan készíti elő a munkáját, annak milyen lehet a munkája? Hát szép. Nagyon szép!”
Tamási Eliz
„Végre összejött annyi pénz, hogy azt lakásfelújításra költhettem. A lakásfelújítás sok gonddal, problémával jár, de amikor kész lett a tiszta lakás vidám és fiatalos hangulatot árasztott. Megérte felújítani.”
Kubnyák János
„Csőtörés miatt kellet „újragondolnunk” a fürdőszobánkat. Ajánlásra kerestük fel a BLOXX-ot, akik nem csak a további bontást végezték el, de az új csövek kiépítését is megoldották. Helyre állításnál újra csempéztettük a fürdőszobát, és a fürdőkádat kiváltottuk egy zuhanykabinnal. Egyszerűen tökéletes lett, ezért a konyha és étkező felújítását is a BLOXX csapatára bíztuk. Jövőre jöhetnek a szobák…”
Baranyai Judit