Kapcsolat
Kapcsolat

Partnerek

A kiváló minőségű munka nem csak a mi érdemünk. Sokszor sok helyzetben támogattuk és egészítettük ki egymást együttműködő partnereinkkel.

Lakásfelújítás minden szinten: szobafestés mázolás, gipszkartonozás, álmennyezet, burkolás, és még sorolhatnám azokat a területeket, amikben bátran állíthatom, szakértők vagyunk. A hagyományos szakmunkák mellett folyamatosan kutatjuk az új „tudományokat”, melyek kiegészítik, sőt, tökéletesítik munkánkat. Nagy hangsúlyt fektetünk például a szín-pszichológia gyakorlati alkalmazására vagy éppen az energiatakarékos megoldásokra.

Szeretjük az innovációt, ezért folyamatosan bővítjük azon partnereink körét, akik a lakásfelújításhoz valami pluszt tudnak hozzáadni. Partnereink segíthetnek a felújítási munka előtti látványtervezésben (3D tervezés), az értékesítéshez kötelező energetikai tanúsítvány megszerzésében, a felújítási munkálatok finanszírozásában (felújítási hitel), a lakberendezésben, sőt, az arra fogékonyaknak még feng shui szakértőt is tudunk javasolni.

Bátran ajánljuk partnereinket, hiszen ahogyan mi, úgy ők is elhivatottak a magas szakmai munkavégzésben, nem beszélve arról, hogy sok közös projekttel a hátunk mögött gyorsan, könnyen és hatékonyan dolgozunk együtt.