Kapcsolat
Kapcsolat

Lakásfelújítás

Lakásfelújítás Budapest: belsőépítészet, generál kivitelezés, ingyenes felméréssel, költségvetés készítéssel és tanácsadással.

Észrevette már, hogy a környezetében, ismerősei között, esetleg a munkahelyén akadnak, akik olyan könnyedén ugranak bele a lakásfelújításba? Pedig a lakásfelújítás a megrendelők többségének komoly feladatot jelent, ami számtalan esetben jár stresszhelyzettel. Mégis akadnak, akik felforgatják az addigi kényelmes életüket, végig csinálják az egész procedúrát és a végére még energiájuk is marad. Hogyan csinálják? Milyen veszélyei vannak, mikor több különböző szakma (gipszkartonozás, burkolás, szoba festés, mázolás, tapétázás, víz, gáz, fűtés, villanyszerelés, asztalos munkák, ács, tetőfedő) együttműködését kell megszervezni? Mi lehet a titok?

Nagy titkok nincsenek, a kicsiket pedig szívesen eláruljuk. Végy egy határozott megrendelőt, egy megbízható kivitelező csapatot és egy jól előkészített kivitelezései tervet. Ez a három összetevő elengedhetetlen a hatékony munkavégzéshez.

 

LAKÁSFELÚJÍTÁS – GENERÁL KIVITELEZÉS

A mi álláspontunk szerint nem érdemes több szakembert és több, egymástól külön álló céget megbízni a lakásunk felújításával, mert, ahogy mondani szokták, sok bába között elvész a gyermek. És ez minden szinten igaz a lakásfelújításra is. Amikor egy adott cégre bízzuk a bontást, egy másikra a vízvezetékek cseréjét, egy harmadikra a burkolást és egy negyedikre a festést, akkor nem csak anyagilag lesz nehezebben kontrolálni a lakásfelújítást, de a végén - a tapasztalat legalább is ezt mutatja - nem azt kapjuk, amit elképzeltünk.

Sokkal hatékonyabb, mikor egy szakember megérti az ön elképzeléseit és elvásásait, majd az alatta dolgozok, elvégeznek minden szükséges teendőt. A BLOXX vállalja a lakásfelújítás kivitelezését generál-kivitelezésben. Ebben az esetben, mi végezzük a felújításhoz kapcsolódó valamennyi munkát. Elvégezzük a bontási munkákat, a sitt elszállítását, az építőanyag beszerzését, az anyagok mozgatását valamint szervezzük és kivitelezzük a szükséges szakmunkákat.

A feladatok nagy részét elvégezzük Ön helyett. Tény: a lakásfelújítás nem a legtisztább munka, viszont azt megígérhetjük, hogy a végén csak annyit kell takarítania, mint egy szokásos nagytakarításkor. Ráadásul, ha szükséges, akkor partner cégeink közül ajánlhatunk valakit, aki kimondottan lakások, irodák takarításával foglalkozik.

Ugye, mennyire megnyugtató, ha valaki az egész felfordulást és a vele járó gondokat leveszi az Ön válláról? Önnek nincs más dolga, csak elmondani: mit szeretne és aztán élvezni az új otthon nyugalmát.

 

LAKÁSFELÚJÍTÁS BUDAPEST – BLOXX MEGOLDÁSOK

A BLOXX egy olyan főként építőipari szakemberekből és cégekből álló csapat, mely azért jött létre, hogy a használt, megunt lakásokat otthonokká, életterekké alakítsa valamint, hogy a felmerülő megrendelői igényekre gyors és hatékony megoldásokat nyújtson.

Profilunkat tekintve, teljes körű lakásfelújítással, illetve generál kivitelezéssel foglalkozunk. Igen nagy gyakorlati tudásunkkal, komoly anyagismeretünkkel, a legoptimálisabb beszerzési források ismeretével valamint ügyfélközpontú hozzáállásunkkal, mindent megteszünk, hogy az Ön is elégedett legyen tanácsainkkal és munkánkkal.

Komoly lakásfelújítás referenciákkal és sok-sok éves tapasztalattal a hátunk mögött az biztosan tudjuk, hogy a lakásfelújítás esetén (is) minden a tervezésen és szervezésen múlik. Megtervezzük a feladatokat, hogy tudjuk, kit kell bevonni a munkába. Megtervezzük a folyamatot, sorrendet, hogy a lehető legkevesebb időt kelljen porban, koszban eltölteni és persze megtervezzük a kiadásokat, hogy senkit se érhessen meglepetés a felújítás végén.

A BLOXX lakásfelújító cég legnagyobb előnye, hogy velünk egy kézben tarthatja a vágyait, elképzeléseit és a hozzá tartozó lehetőségeit, erőforrásait. Közel 40 éves, magas szintű szakmai tapasztalatokkal, úgy gondoljuk, képesek vagyunk rá, hogy amit ön megálmodott, azt mi megalkossuk. Higgye el, hogy ez nem túlzás, csak mondja el, mit hová szeretne, válassza ki a megfelelő színeket, formákat... a többi már a mi dolgunk.