Kapcsolat
Kapcsolat

Jogi nyilatkozat

Szerzői jog

A BLOXX™ márka tulajdonosa a Longoos Kft. A Longoos Kft. weboldalai - beleértve a www.bloxx.hu weboldalt is - az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a Longoos Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

 

Személyes adatok védelme

A Longoos Kft. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Longoos Kft-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Longoos Kft. az ügylet jellege által meghatározott adminisztrációs célból korlátlan ideig nyilvántartsa, kezelje, valamint üzleti partnereinek továbbítsa, belső promóciós és piackutatási célokra felhasználja.
Amennyiben Ön az adatainak kezelését meg kívánja szüntetni, kérjük írjon e-mailt az info@bloxx.hu.hu vagy az info@longoos.hu címre, vagy küldjön levelet postai úton: 1096 Budapest, Telepy u. 2/F

 

Felhasználási feltételek

A Longoos Kft. weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a Longoos Kft. felelősséget nem vállal. A Longoos Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.