Kapcsolat
Kapcsolat

Garancia

HOZZÁÁLLÁSUNK AZ ELSŐDLEGES GARANCIA

A legkézzelfoghatóbb garanciánk az elkészült munka (referenciák). Ezen túl persze számunkra fontos a szakma tisztasága, ezért hozzánk akkor is bizalommal fordulhat, ha nem minket bíz meg a kivitelezéssel. Ha szeretne átnézetni a kapott árajánlatot: milyen buktatók lehetnek benne, esetleg egy adott feladatra vonatkozóan másodvéleményre lenne szüksége vagy azt szeretné: kísérjük el egy másik építőipari céggel folytatott tárgyalásra, szóljon nyugodtan és segítünk. Ha lakásfelújítás, gipszkartonozás, álmennyezet készítés vagy akár bútorkészítés, akkor BLOXX.

Azt szeretnénk, ha az emberek bizalommal fordulnának az építőipari cégekhez. Ezt a bizalmat viszont nekünk kell megszolgálnunk. Azért ajánljuk fel tudásunkat (még akkor is ha nem tőlünk rendelik meg a munkát), hogy segítsünk kiszűrni a hozzá nem értő Mekk Mestereket, vagy ami még rosszabb, a hozzáértő de tisztességtelen, szélhámos vállalkozókat. Ez jó az ügyfélnek, mert nem marad egyedül egy számára kevésbé ismert lakásfelújítás világban, és jó nekünk, mert lehetőségünk van a bizalom építésére.

Legutóbb például egy ügyféljelölt konyhabútort készítettet és megkért minket, hogy segítsünk neki a legjobb ajánlatot kitárgyalni. Természetesen azokon a pontokon próbáltunk segíteni, ahol érezhető volt, hogy a kivitelező szeretne a minőség rovására spórolni egy picit. Megkértük az asztalost, hogy ne a szokásos 2mm-es faros lapot használják hátsó borításnak, hanem az 5mm-eset hiszen az jóval tartósabb illetve ne tűzéssel rögzítsék, hanem szögeléssel. Ezek apró változtatások, de a végeredmény használhatóságnak és tartósságának szempontjából nagyon fontos javítások... Egy másik esetben például attól mentettünk meg egy idősebb hölgyet, hogy a szobafestést ne kelljen 1-2 év múlva újra megismételni: ránéztünk a "szak"embertől kapott ajánlatra és egyből kiderült számunkra: vagy a régi festésre akart ráfesteni vagy nem akarta a megtisztított falfelületet alaposan lekezelni (glettelni), hiszen az ehhez szükséges alapanyagok hiányoztak az ajánlatából.

 

TANULSÁGOS LAKÁSFELÚJÍTÁS TÖRTÉNET

Az egyik ismerősöm munkatársával történt: lakásfelújításba kezdett, és ahogy azt a józan ész diktálja, kihívta elsőnek a villanyszerelőt: nézze át a lakás villanyvezeték hálózatát és a szükséges javításokat végezze el. Ezután érkezett a burkoló, majd a festő. Elsőre megbízhatónak tűntek a szakik, ezért a megrendelő nyugodtan ment el nyaralni. A lakásfelújítás elkészült, átadták a munkát. A tulajdonos megkérte az én ismerősömet, hogy segítsen neki felszerelni az újonnan vásárolt lámpákat. És ekkor kezdődött a kálvária… kiderült: a villanyszerelő elfelejtett új vezetékeket húzni a falba, de még csak azt sem ellenőrizte le, hogy rendesen le vannak-e földelve. Kimaradt ez is. Régebbi panellakás esetében ez azonban igen nagy probléma. Tehát voltak régi villanyvezetékek, de sehol nem volt földelés… viszont kész voltak a szépen festett és tapétázott falak. Mikor felhívtuk a villanyszerelőt (mert addigra engem is bevontak a probléma megoldásba) higgadtan közölte, hogy ő ugyan sosem járt a megrendelő lakásán… Természetesen vissza kellett bontani a már elkészült részeket és valóban kicserélni a vezetékeket. Ez több, mint „kidobott pénzbe” került az ügyfél számára, de sok idegeskedés, elfecsérelt idő, energia volt az ára.

Sajnos egy ennyire elrontott lakásfelújítás kellett ahhoz: megismerkedjünk (mondjuk azóta kialakult egy jó barátság köztünk és az új lakásának a felújítást az elejétől a végéig mi végeztük).

Önnel ez sosem fordulhat elő! Mert: sokat tapasztalt szakemberekkel végezzük a lakásfelújítást és garanciát is vállalunk munkánkra!