Kapcsolat
Kapcsolat

Bemutatkozás

Üdvözlöm weboldalunkon! Major Lajos vagyok a BLOXX alapítója. 40 évvel ezelőtt szobafestő mázolóként léptem ki a nagybetűs életbe és azóta is az a hivatásom, hogy az emberek életterét szebbé, jobbá, használhatóbbá egyszóval élhetőbbé varázsoljam.

Az elmúlt évtizedekben sok új szaktudásra, tapasztalatra tettem szert és még több nagyszerű SZAKEMBERT ismertem meg az építőipar szinte minden területéről. Velük együtt hoztam létre a BLOXX-ot. Célunk, hogy tanácsainkkal és szakmai megoldásainkkal segítsünk mindenkit, aki lakásfelújításba kezd.

Mielőtt belevágna a lakásfelújításba, keressen meg minket, kérje ki véleményünket az adott feladattal kapcsolatban. Nem kötelező tőlünk megrendelni a munkát, de néhány tanács, szakvélemény erejéig szívesen segítünk, hogy ne a saját kárán kelljen tanulnia. Természetesen a teljes kivitelezést is maximális szakmai színvonalon tudjuk elvégezni, de ehhez elengedhetetlen a kölcsönös bizalom.

 

BLOXX – A LAKÁSFELÚJÍTÁS SZAKÉRTŐJE

Csapatunk néhány évtizede van jelen az építőiparban, azon belül is főként a lakásfelújítás területén. Bontás, gipszkartonozás, burkolás, álmennyezet készítés szobafestés, mázolás, tapétázás, víz, gáz, fűtés, villanyszerelés, bútorkészítés, asztalos munkák, ács, tetőfedő és minden ami szóba jöhet a lakásfelújítás során, arról a csapatunk összefogva gondoskodik. A tervezéstől, az anyagbeszerzésen át a kivitelezésig.

Természetesen nem azért tudunk elvállalni komplex munkákat, mert egy ember ért mindenhez, hanem mert minden szakterületre megkerestük a megfelelő szakembert.

Gondoljon bele, hogy mint az orvosnál, a szakterületek, nálunk is mindenre megvan a megfelelő ember. Első lépésként, ha szeretné az egészségét feltérképezni és rendbe tenni, elmegy a körzeti orvoshoz, aki komplex tudással rendelkezik és arra specializálódott, hogy a testet egészében vizsgálja. Majd a tudása és tapasztalatai alapján a megfelelő szakorvoshoz utalja önt. Így garantálhatja azt, hogy az adott feladattal a hozzáértő ember foglalkozzon. Nálunk is hasonló a folyamat, csak az egészségüggyel szemben mi még itt is képesek vagyunk egyszerűsíteni, könnyíteni. Mint egy „háziorvos” megvizsgáljuk az adott lakást és meghallgatjuk a megrendelő elvárásait, majd a közösen megtervezett feladatokhoz, hozzárendeljük a megfelelő szakembereket. Tekintettel arra, hogy nálunk minden területre megvan a megfelelő szakember, önnek a „háziorvosi látogató” után nem kell a különböző osztályokra járkálnia, hiszen mi elintézzük, illetve felújítjuk vagyis „kulcsrakészen” adjuk át a megújult lakást.

Összefoglalva csaptunk legnagyobb előnye, hogy nálunk egy helyen megtalálja az összes „szakorvost”, akire szüksége lehet.

 

BLOXX LAKÁSFELÚJÍTÁS FILOZÓFIA

Fejlesztés. Minőség. Korrektség.

Amióta csak dolgozunk, a folyamatos fejlődést, fejlesztést tartottuk szem előtt valamint két másik – kihaló félben lévő - dolgot, a korrektséget és a minőséget (referenciák).

Ennek jegyében mindig odafigyeltünk és időt, energiát nem sajnálva fejlesztettük önmagunkat és képeztük szakembergárdánkat. Lakásfelújítás munkákhoz használt anyagok és eszközök tekintetében mindig a lehető legköltséghatékonyabb megoldások mellett döntünk, és ezt számtalan megelégedett ügyfél örömére tesszük.

Az mi lakásfelújítás koncepciónk:

  • Mondja el, hogy mit szeretne.
  • Beszéljük át a lehetőségeket közösen.
  • Mi elkészítjük a költség- és folyamatkalkulációt.
  • Ön –optimális esetben- elfogadja.
  • Mi elvégezzük a munkát.
  • Ön pedig örül az eredménynek, a megújult otthonának.

Egyszerűen mi arra építünk, hogy olyan minőségű munkát végezzünk, ami alapján Ön, mint megrendelőnk nyugodtan, büszkén ajánlhat minket tovább. Ez a mi stratégiánk.