Kapcsolat
Kapcsolat

Árak és kedvezmények

Kiváló minőséget nyújtunk, reális áron: csak olyan árajánlatot teszünk, amely a kivitelezés korrekt megvalósíthatósági számításaira épül.

Ezen az oldalon arról írunk, hogy milyen tényezők befolyásolják egy-egy árajánlat kialakítását, mutatunk és egy kicsit elmélkedünk a dolgok áráról és értékéről.

Az első és legfontosabb, hogy látatlanban nem lehet pontos árajánlatot adni. Akár az orvosnál mi is személyes konzultáció után állítunk fel diagnózist és pontos kezelési ütemtervet.

A falfestés árát befolyásolja, hogy mennyire nedves a fal, milyen anyaggal volt előzőleg felület kezelve vagy, hogy éppen mennyire egyeletlen a felszíne. A villanyszerelés árát befolyásolja, hogy a vezeték csatornát milyen falba kell vájni (tégla, panel). A burkolás esetében csak a régi burkolat felszedése után derül ki, hogy kell-e padlókiegyenlítőt is használni az új burkolat lerakása előtt, vagy anélkül is kivitelezhető a munka. És még sorolhatnánk, mi minden befolyásolja az árképzést, egy azonban biztos, hogy ezeket a tényezőket csak egy helyszíni felmérés alapján lehet felderíteni. Ezért fontos Önnek is és nekünk is, hogy csak a személyes megtekintés után adjunk árajánlatot. És az sem utolsó szempont, hogy találkozhatunk személyesen, megismerhetjük egymás elvárásait, illetve Ön is többet megtudhat egy-egy konkrét munka pontos kivitelezéséről.

ÁR-ÉRTÉK VISZONY

Az egyik legfontosabb értékünk a minőségi munkavégzés (referenciák) mellett a korrektség, ezért el kell mondanunk, hogy hogyan gondolkozunk az árról. Nem ígérjük meg, hogy mi leszünk a legolcsóbbak, de azt igen, hogy megadunk minden információt és tapasztalatot, hogy jobb képet kapjon a lehetőségeiről. Mi megmutatjuk, hogy a különböző megoldások milyen ár-érték viszonyban vannak egymással, és Ön képes lesz megalapozott döntést hozni.

"Elmélkedés a dolgok értékéről, a dolgok áráról, és a kettőnek egymással való viszonyáról.

Nemigen van a világon olyasmi, amit valahol, valaki még egy kicsit rosszabb minőségben, még egy kicsit alacsonyabb áron ne tudna felkínálni.Azok, akik kizárólag az ár alapján döntenek, megérdemlik, hogy áldozatul essenek az efféle machinációknak. Túl sokat fizetni nem bölcs dolog, de túl keveset fizetni még rosszabb.Ha túl sokat fizetsz, veszítesz valamelyes pénzt, ez minden. Ha azonban túl keveset fizetsz, mindent elveszíthetsz, mert a megvásárolt dolog a tőle elvárt feladatra esetleg nem lesz alkalmas!A gazdaság törvényszerűségei nem engedik, hogy olcsó pénzért nagy értékhez juss.

Ha a legolcsóbb árajánlatot fogadod el, számolj rá valamennyit a költségeidre azért a kockázatért, amelyet ezzel magadra vállaltál. S máris láthatod: megvan a pénz, hogy valami jobbat is vehess magadnak!”

J. RUSKIN angol társadalomtudós reformer (1819-1900)

 

KORREKTSÉG

A korrektségről néhány szóban. Mi nem szeretnénk azon cégek sorát gyarapítani, akik mindenre rávágják, hogy megoldható csak azért, hogy megkapják a munkát. Nem tekintjük korrekt hozzáállásnak azt a módszert, hogy az elején mondjunk kisebb munkadíjat és anyagárat, mint amibe valójában kerülni fog és majd utána megnyomjuk a ceruzát. Értjük mi annak a logikáját, hogy ha már szét van verve a lakás, akkor a kedves ügyfél úgyis kifizeti a „spontán” felmerült költségeket. Értjük, de nem szeretjük, és semmi szín alatt nem tudjuk támogatni az ilyen szakmai hozzáállást. (Sőt, segítünk kivédeni az ilyen helyzeteket.)

A mi logikánk másra épül. A korrekt, egyenes beszédre és az előre megtervezett teendőkre, folyamatokra. Tudni kell, hogy nálunk a helyszíni felmérés után egy igen pontos, részletes árajánlat készül. Szükség van rá, mert a mi logikánk szerint akkor tudunk megélni, ha a lehető legkorrektebbek tudunk lenni, és ehhez az is hozzá tartozik, hogy a felújításnál felhasznált anyagok mindegyikéről már a munka megkezdése előtt legyen egy tételes kimutatás. Éppen ezért a mi árajánlatunk tartalmaz minden részösszeget és anyagköltséget. A lakásfelújítás, gipszkartonozás, álmennyezet készítés vagy éppen bútorkészítés során nincs szükség meglepetésekre, arra ott vannak az ünnepek.

Természetesen nem azt állítjuk, hogy mondjuk, hogy ha az elején 125 felhasználandó csavarban állapodtunk meg, akkor kizárt, hogy a munka végeztére ne legyen kevesebb vagy több ez a szám. Azt viszont kijelenthetjük, hogy ha az elején megfelelő időt fordítunk a tervezésre és a munka átbeszélésére, akkor sokkal kevesebb meglepetés érheti Önt is és minket is.